The Beach is geopend vanaf zondag 21 mei. Bestel alvast je tickets!

Fun Beach Event & Leisurepark is volledig cashless!

Dit betekent dat we geen contant geld meer aannemen en je gemakkelijk en snel alle Fun Beach bestellingen met een pinpas of telefoon afrekent.

Meer info

Contant geld op zak? Wissel je cash in voor een fun beach card

Voor de mensen die toch contant willen betalen introduceren wij de Fun Beach Card. Deze kaart is verkrijgbaar bij de entree en is op te waarderen vanaf €10,-

Meer info

Tickets

Dagticket
Gegarandeerd een hele dag Fun op Fun Beach inclusief minimaal éénmaal toegang op het grootste aquapark van Nederland.
Een hele dag Fun op het strand inclusief parkeren en toegang tot het aquapark!
jaarabonnementen
Geniet 1 of 2 jaar lang van onbeperkt zwemplezier. Vier met ons ons 25 jarig bestaan en schaf een abonnement aan met een geldigheid van 2 jaar en tegen een korting van 25%.
Geniet 1 of 2 jaar lang van onbeperkt zwemplezier.

Nog meer fun

Rieten parasol & twee strandbedden
Relaxed chillen vlak aan de waterkant? Huur dan voor een hele dag een rieten parasol met twee strandbedden. Onderstaande prijs is exclusief entreeprijs.
Relaxed chillen vlak aan de waterkant? Huur dan voor een hele dag een rieten parasol met twee strandbedden.
Strandbed
Relaxed liggen op het strand? Huur dan voor een hele dag een luxe strandbed. Haal op je gekozen afhaalpunt je strandbed op en neem deze mee naar je eigen plek op de ligweide. Onderstaande prijs is exclusief entreeprijs.
Relaxed liggen op het strand? Huur dan voor een hele dag een luxe strandbed. Neem dit bedje mee naar je eigen plek op de ligweide.
Vier persoons waterfiets
Lekker trappen over het water van Fun Beach met onze vier persoons waterfiets. Onderstaande prijs is exclusief entreeprijs.
Lekker trappen over het water van Fun Beach met deze spetterende waterfiets.
Supplank
Ben je sportief of houd je van een uitdaging? Huur dan een supplank. Huur een SUP en ga staan op de plank en probeer met de peddel je staand voort te bewegen over het water van Fun Beach. Gegarandeerd 45 minuten lang Fun. Onderstaande prijs is exclusief entreeprijs.
Huur een SUP, ga staan op de plank en probeer met de peddel je staand voort te bewegen over het water zonder om te kukelen.
Één persoons kano
Een beetje peddelen, dan weer even uitdrijven en genieten van de zon en het uitzicht of toch flink aan de slag en proberen zo snel mogelijk de overkant te bereiken. Huur een kano voor 45 minuten en doe wat je zelf leuk vindt. Onderstaande prijs is exclusief entreeprijs.
Een beetje peddelen, dan weer even uitdrijven en genieten of proberen zo snel mogelijk de overkant te bereiken. Huur een kano en ervaar het zelf!
Twee persoons kano
Samen lekker peddelen over de plas. Met een beetje teamwork kom je goed vooruit en kan je lekker genieten op het water van Fun Beach. Voor een beetje extra spanning kan je onder het fonteinwater door varen. 45 minuten lang spannende ontspanning. Onderstaande prijs is exclusief entreeprijs.
Met een beetje teamwork kom je goed vooruit en kan je lekker genieten op het water van Fun Beach. Voor extra spanning kan je onder het fonteinwater door varen.
Superslide
De Super Slide: een spectaculaire reuzenglijbaan met vier waterspringschansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt.<br />
         Één glijsessie duurt 45 minuten inclusief instructie.<br />
        LET OP MINIMALE LEEFTIJD 16 JAAR
Spectaculaire reuzenglijbaan met vier waterspringschansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt.
Één sessie duurt 45 minuten inclusief 15 minuten durende instructie en 30 minuten glijden.
LET OP MINIMALE LEEFTIJD 16 JAAR
iDEAL Creditcard PayPal Bancontact Giropay
Je gegevens worden via een veilige verbinding verstuurd.